Præmier

Årets hovedpræmie er en lækker mountainbike til alle elever i vinderklassen og deres lærer. Men der kan vindes meget andet end cykler i Danmarks største børnecykeldyst og i de to særkonkurrencer. Se alle præmierne nedenfor.

Årets hovedpræmie: Vind cykler til hele klassen

Hovedpræmien er en fed mountainbike af mærkerne Centurion Violator eller MBK Mud XP til alle elever i vinderklassen OG klassens lærer. De to mountainbikes er til børn, der elsker at cykle, om det er til skole eller i fritiden ude i skoven.

Med Centurion Violator, der fås med 8 gear eller 21 gear, får du en kvalitetsrig mountainbike med et lækkert og sporty design, der kan køre stærkt i både skoven, på grus og gennem byen. MBK Mud XP er med sine 7 gear ligesom en almindelig mountainbike standhaftig i enhver situation. Med begge mountainbikes er der plads til masser af sjov og mulighed for at give kammeraterne eller mor og far baghjul på sporet.

Værdi: 4.899-5.999 kr. per cykel afhængig af modellen.

Årets hovedpræmie er sponsoreret af HF Christiansen. Læs også om HF Christiansens koncept Principia i skolen.

Kun for udskolingen: KM-challenge

 • Vind 3.000 til en klassefest

  Alle elever i udskolingen kan i år dyste på antal cyklede kilometer. Én heldig klasse kan købe for 3.000 kr. lækkerier i 365discount til næste klassefest.

  Præmien er sponsoreret af 365discount

  Læs mere om KM-challenge

Fotokonkurrence: Tag et sjovt cykelklassebillede

 • Vind en biograftur

  Tag er fedt "klassen på cykeltur" billede og send det til os. Vinderklassen kan læne sig velfortjent tilbage i biografsæderne med sodavand og guf.

  Værdi: 179 kr. per elev.

  Læs mere om fotokonkurrencen


Det kan klassen også vinde

Vi ved, at chancen for at vinde præmier er en vigtig motivationsfaktor for eleverne for at give den ekstra pedal under kampagnen. Derfor er vi i fuld gang med at finde en masse fine præmier. Oversigten opdateres løbende!

 • 2 uger med pumptrack

  Der er mere cykelsjov i vente for den heldige klasse, der vinder 2 ugers pumptrack event fra Dyhre Cycling. Banen bliver stillet op på skolen, og vinderklassen bliver undervist i at at køre på Pumptrack. Alle kan være med og alle vil blive udfordret på eget niveau. Når alle er kommet godt fra start på banen, låner I banen i 2 uger, hvor I kan øve videre på det, I har lært. Og som bonus får skolens øvrige elever selvfølgelig også glæde af banen.

  Værdi: 9.500 kr. per klasse. Præmien er sponsoreret af Dyhre Cycling.

 • Reelight SL100 flash magnetlygter

  Med disse smarte lygter kan tre klasser cykle vintermørket trygt i møde uden at tænke på cykellygter. De blinkende lygter virker nemlig ved hjælp af magneter og løber ikke tør for batteri.

  Værdi: 288 kr. per elev. Præmien er sponsoreret af Reelight.

 • Snackkurv fra 365 Økologi

  Fem heldige klasser kan vinde en snackkurv med lækkerier fra 365 Økologi.

  Værdi: 500 kr. per klasse.

  Præmien er sponsoreret af 365discount

 • Seje cykelhjelme

  Der er en super flot Youn-I 2.0 cykelhjelm på vej til alle elever i én vinderklasse.

  Værdi:

  Præmien er sponsoreret af ABUS.

 • Drikkeflaske fra AYA&IDA

  Eleverne i én vinderklasse kan slukke tørsten med en AYA&IDA drikkeflaske. Perfekt til skoledagen da den holder drikkevarer kolde i 24 timer og varme i 12. Flasken i Dark Grey rummer 500ml og er produceret i rustfrit stål - uden skadelig kemi. AYA&IDA er en dansk virksomhed, der laver produkter, som skal erstatte plast- og engangsemballage.

  Værdi: 229 kr. per elev. Præmien er sponsoreret af AYA&IDA

 • Kakaotrøfler fra Cocohagen

  Tre heldige klasser vinder en kæmpe bunke kakaotrøfler fra Cocohagen. Cocohagen er økologiske, plantebaserede kakaotrøfler uden tilsat sukker, ingen gluten, laktose eller tilsætningsstoffer - kun naturlige råvarer og kompromisløs kvalitet. Det er god energi til sunde børn med søde tænder.

  Værdi: 747 kr. per klasse. Præmien er sponsoreret af Cocohagen

 • Orion lygtesæt

  Der er et smart Orion lygtesæt til alle elever i én vinderklasse. Det kraftige lys sikrer, at man bliver set i mørket, og det spændende design gør, at lygten nærmest går i ét med cyklen. Lygterne oplades med et smart mikro UBS-kabel.

  Præmien er sponsoreret af ABUS.

 • Frugtsnacks

  Alle elever i fem klasser vinder lækre frugtsnacks, som er fremstillet af naturlige råvarer og indeholder 96% tørret frugt. Alle elever får hver en pose med blandende frugtsnacks, som bl.a. kan bruges i madpakkerne.

Læs også

Konkurrence-betingelser

Hvem og hvordan kan man vinde årets præmier? Se konkurrencebetingelserne for Alle Børn Cykler.

Læs mere

Principia i Skolen med HF Christiansen

Bestil et klassesæt af mountainbikes, kom afsted på to dages MTB-kursus på Slette Strand - Danmarks bedste MTB-kursussted og giv dine elever en god og sjov måde at samles om en fysisk aktivitet på.

Læs mere

I samarbejde med

Alle Børn Cykler arrangeres med støtte fra Novo Nordisk Danmark.

Læs mere