Præmier

Årets hovedpræmie er en lækker mountainbike til alle elever og deres lærer i vinderklassen. Men der er mange flere præmier i puljen i Alle Børn Cykler 2023.

Årets hovedpræmie

Hovedpræmien er en fed mountainbike af mærkerne Principia Evoke og MBK Mud XP til alle elever i vinderklassen OG klassens lærer.

De to mountainbikes er til børn, der elsker at cykle, om det er til skole eller i fritiden ude i skoven.

Principia Evoke A2.7 er en adrenalinfremmende og solid mountainbike. Med teknologi fra toppen af modelprogrammet er Evoke Alu som skabt til at køre skovbunden tynd. MBK Mud XP er ligesom en almindelig mountainbike standhaftig i enhver situation. Med begge mountainbikes er der plads til masser af sjov og mulighed for at give mor og far baghjul på sporet.

Årets hovedpræmie er sponsoreret af HF Christiansen.


Det kan klassen også vinde

Der kan vindes meget andet end cykler i Danmarks største børnecykeldyst.

 • Låse fra Cykelpartner

  De kulørte kabellåse AXA 6-60 er særligt velegnet til mindre børn. Låsen måler 60 cm og kan med fordel kombineres med anden lås for ekstra sikkerhed. Der er låse til eleverne i én vinderklasse.

  Præmien er sponsoreret af: Cykelpartner

 • Stjerner til eger fra ABC KIDS

  Alle elever i én klasse vinder stjerner til eger fra ABC KIDS til at pynte cyklen med. ABC KIDS har i 30 år været den førende specialist indenfor børnecykler, cykeltilbehør og cykelhjelme til børn. Man kan købe på webshoppen eller se og prøve cyklerne og tilbehør i butikken i Hellerup.

  Præmien er sponsoreret af ABC KIDS - den førende specialist i 30 år

 • Kakaotrøfler fra Cocohagen

  Tre heldige klasser vinder en kæmpe bunke kakaotrøfler fra Cocohagen. Cocohagen er økologiske, plantebaserede kakaotrøfler uden tilsat sukker, ingen gluten, laktose eller tilsætningsstoffer - kun naturlige råvarer og kompromisløs kvalitet. Det er god energi til sunde børn med søde tænder.

  Præmien er sponsoreret af Cocohagen

 • Seje cykelhjelme

  Der er en super cool cykelhjelm på vej til alle elever i én vinderklasse. Vælg den klassiske Youn-I 2.0 eller gå efter et skater look med Skurb hjelmen.

  Præmien er sponsoreret af ABUS.

 • Det perfekte sæt til frokosten fra Haps Nordic

  Der er en madkasse og drikkedunk fra Haps Nordic til alle elever i én klasse. Vinderklassen vil modtage en lille eller stor drikkedunk, der passer til deres alder. Med den justerbare skillevæg i madkassen er det nemt at variere størrelsen på de to rum. Sættet er lavet i genanvendt rustfrit stål og er skabt for at gøre det nemt at undgå brugen af engangsemballage.

  Præmien er sponsoreret af Haps Nordic

 • Hint Junior

  Alle elever i én klasse kan vinde Hint Junior. Hint Junior er et rigtig sjovt spil, hvor man skal tale, synge, tegne og mime sine hints, så ens medspillere kan gætte dem. I denne Hint udgave er der også tilføjet en særlig Emoji-disciplin.

  Præmien er sponsoreret af Hyggeonkel

 • Orion lygtesæt

  Der er et smart Orion lygtesæt til alle elever i én vinderklasse. Det kraftige lys sikrer, at man bliver set i mørket, og det spændende design gør, at lygten nærmest går i ét med cyklen. Lygterne oplades med et smart mikro UBS-kabel.

  Præmien er sponsoreret af ABUS.

 • Reflekser til eger fra ABC KIDS

  Der er seje reflekser til eger fra ABC KIDS til eleverne i én klasse. ABC KIDS sælger cykler og cykeludstyr til børn, som kan købes i webshoppen og i deres butik i Hellerup. Her kan man også prøvekøre deres cykler.

  Præmien er sponsoreret af ABC KIDS - den førende specialist i 30 år

 • Drikkeflaske fra AYA&IDA

  Eleverne i én vinderklasse kan slukke tørsten med en AYA&IDA drikkeflaske. Perfekt til skoledagen da den holder drikkevarer kolde i 24 timer og varme i 12. Flasken i Matte Black rummer 500ml og er produceret i rustfrit stål - uden skadelig kemi. AYA&IDA er en dansk virksomhed, der laver produkter, som skal erstatte plast- og engangsemballage.

  Præmien er sponsoreret af AYA&IDA

 • Aktivitetstaske fra A-Sport

  To klasser er så heldige at vinde en aktivitetstaske fra A-Sport med alt, hvad der ses på billedet. Tasken indeholder noget for enhver smag og vil uden tvivl gøre frikvartererne endnu sjovere. A-Sport sælger idræts-, trænings- og aktivitetsudstyr til danske klubber, skoler og institutioner.

  Præmien er sponsoreret af A-Sport

 • Reelight SL100 flash magnetlygter

  Med disse smarte lygter kan tre klasser cykle vintermørket trygt i møde uden at tænke på cykellygter. De blinkende lygter virker nemlig ved hjælp af magneter og løber ikke tør for batteri.

  Præmien er sponsoreret af Reelight.

 • Popcorn

  Hvem kan ikke lide popcorn? Hele tre heldige vinderklasser kan fejre cykelturene med popcorn. Der er en pose popcorn til alle eleverne i alle tre klasser.

 • Koordinationsspil

  Eleverne i én klasse vinder hver et Pindaloo Koordineringsspil og kan gøre sig klar til flere timers sjov med seje jonglerings-tricks. Lær at få bolden til at flyve rundt og rundt eller at fange bolden under benet eller bag ryggen.

 • Juice

  Eleverne i to klasser kan slukke tørsten med lækre myFroothie juice efter de mange cykelture. MyFroothie er lavet på bio æbler og bio hindbær og er lige noget for børnene.

 • Frugtsnacks

  Alle elever i tre klasser vinder lækre frugtsnacks, som er fremstillet af naturlige råvarer og indeholder 96% tørret frugt. Alle elever får hver en pose med blandende frugtsnacks, som bl.a. kan bruges i madpakkerne.

 • Snackkasser

  To klasser kan blive de heldige vindere af snackkasser fra Northy med en masse blandede godter. Der vil være to kasser til hver vinderklasse, så der er rigeligt til alle i klassen.

 • Karameller

  To heldige klasser kan sætte tænderne i de lækre bidder fra Karamelkompagniet.

 • Bolsjer

  Der er to dåser med lækre bolsjer fra Sømod til hver af to heldige vinderklasser med søde tænder.

 • Is

  To klasser kan køle af på en varm sommerdag med et gavekort til HJEM-IS.


Særkonkurrence for indskolingen og mellemtrinnet

 • Fotokonkurrence: Pizza-party

  I kan vinde et pizza-party til klassen, hvis det er jer, der tager det bedste "klassen på cykeltur" billede. Send os billedet og bliv de heldige vinder af et gavekort på 2.000 kr. til JustEat til en lækker pizzafest. Læs mere


Særkonkurrencer for udskolingen

 • Klassefest med gavekort fra 365discount

  Alle elever i udskolingen kan i år dyste på antal cyklede kilometer. Én heldig klasse vinder et gavekort på 3.000 kr til 365discount til den fedeste klassefest.

  Præmien er sponsoreret af 365discount

 • Snackkurv fra 365 Økologi

  Udskolingseleverne kan deltage i konkurrencen om Årets holdnavn og vinde lækre snackkurve fra 365 Økologi. Klasserne med de fem bedste navne vinder snackkurve til klassen.

  Præmien er sponsoreret af 365discount

 • Biografbilletter

  Udskolingseleverne er som alle andre med i konkurrencen om flest cykeldage. Der bliver trukket lod blandt alle udskolingsklasserne, og præmien er biografbilletter til alle i én vinderklasse.

 • Gavekort til Zalando

  Deltag i Fup eller fakta quizzen og vind et gavekort til Zalando på 500 kr. Hele 5 elever kan vinde et gavekort ved at svare rigtigt på flest spørgsmål.

Læs også

Konkurrence-betingelser

Hvem og hvordan kan man vinde årets præmier? Se konkurrencebetingelserne.

Læs mere

Kampagnen kort

Alle Børn Cykler er landets største børnemotionskampagne, hvor typisk over 100.000 skole-elever på klassebasis dyster om at cykle flest dage til skole og fritidsaktiviteter.

Læs mere

I samarbejde med

Alle Børn Cykler arrangeres med støtte fra Novo Nordisk og den særlige udskolingsindsats med støtte fra Sundhedsstyrelsen.

Læs mere