Præmier

Årets hovedpræmie er en lækker mountainbike til alle elever og deres lærer i vinderklassen. Men der er mange flere præmier i puljen i Alle Børn Cykler 2023.

Årets hovedpræmie

Hovedpræmien er en fed mountainbike af mærkerne Principia Evoke og MBK Mud XP til alle elever i vinderklassen OG klassens lærer.

De to mountainbikes er til børn, der elsker at cykle, om det er til skole eller i fritiden ude i skoven.

Principia Evoke A2.7 er en adrenalinfremmende og solid mountainbike. Med teknologi fra toppen af modelprogrammet er Evoke Alu som skabt til at køre skovbunden tynd. MBK Mud XP er ligesom en almindelig mountainbike standhaftig i enhver situation. Med begge mountainbikes er der plads til masser af sjov og mulighed for at give mor og far baghjul på sporet.

Årets hovedpræmie er sponsoreret af HF Christiansen.


Det kan klassen også vinde

Der kan vindes meget andet end cykler i Danmarks største børnecykeldyst.

Vi er i fuld gang med finde på sjove præmier, så siden opdateres løbende.

 • Seje cykelhjelme

  Der er en super cool cykelhjelm på vej til alle elever i én vinderklasse. Vælg den klassiske Youn-I 2.0 eller gå efter et skater look med Skurb hjelmen.

  Præmien er sponsoreret af ABUS.

 • Det perfekte sæt til frokosten fra Haps Nordic

  Der er en madkasse og drikkedunk fra Haps Nordic til alle elever i én klasse. Vinderklassen vil modtage en lille eller stor drikkedunk, der passer til deres alder. Med den justerbare skillevæg i madkassen er det nemt at variere størrelsen på de to rum. Sættet er lavet i genanvendt rustfrit stål og er skabt for at gøre det nemt at undgå brugen af engangsemballage.

  Præmien er sponsoreret af Haps Nordic

 • Hint Junior

  Alle elever i én klasse kan vinde Hint Junior. Hint Junior er et rigtig sjovt spil, hvor man skal tale, synge, tegne og mime sine hints, så ens medspillere kan gætte dem. I denne Hint udgave er der også tilføjet en særlig Emoji-disciplin.

  Præmien er sponsoreret af Hyggeonkel

 • Orion lygtesæt

  Der er et smart Orion lygtesæt til alle elever i én vinderklasse. Det kraftige lys sikrer, at man bliver set i mørket, og det spændende design gør, at lygten nærmest går i ét med cyklen. Lygterne oplades med et smart mikro UBS-kabel.

  Præmien er sponsoreret af ABUS.

 • Drikkeflaske fra AYA&IDA

  Eleverne i én vinderklasse kan slukke tørsten med en AYA&IDA drikkeflaske. Perfekt til skoledagen da den holder drikkevarer kolde i 24 timer og varme i 12. Flasken i Matte Black rummer 500ml og er produceret i rustfrit stål - uden skadelig kemi. AYA&IDA er en dansk virksomhed, der laver produkter, som skal erstatte plast- og engangsemballage.

  Præmien er sponsoreret af AYA&IDA

 • Aktivitetstaske fra A-Sport

  To klasser er så heldige at vinde en aktivitetstaske fra A-Sport med alt, hvad der ses på billedet. Tasken indeholder noget for enhver smag og vil uden tvivl gøre frikvartererne endnu sjovere. A-Sport sælger idræts-, trænings- og aktivitetsudstyr til danske klubber, skoler og institutioner.

  Præmien er sponsoreret af A-Sport

 • Reelight SL100 flash magnetlygter

  Med disse smarte lygter kan tre klasser cykle vintermørket trygt i møde uden at tænke på cykellygter. De blinkende lygter virker nemlig ved hjælp af magneter og løber ikke tør for batteri.

  Præmien er sponsoreret af Reelight.

 • Karameller

  To heldige klasser kan sætte tænderne i de lækre bidder fra Karamelkompagniet.

 • Bolsjer

  Der er to store krukker bolsjer fra Sømod til hver af to heldige vinderklasser med søde tænder.

 • Is

  To klasser kan køle af på en varm sommerdag med et gavekort til HJEM-IS.


Særkonkurrencer for udskolingen

 • Klassefest med gavekort fra Coop365

  Alle elever i udskolingen kan i år dyste på antal cyklede kilometer. Én heldig klasse vinder et gavekort på 3000 kr til Coop365 til den fedeste klassefest.

  Sponsoreret af Coop365

 • Snackkurv fra Coop365 Økologi

  Udskolingseleverne kan deltage i konkurrencen om Årets holdnavn og vinde lækre snackkurve fra Coop365 økologi. Klasserne med de fem bedste navne vinder snackkurve til klassen.

 • Biografbilletter

  Udskolingseleverne er som alle andre med i konkurrencen om flest cykeldage. Der bliver trukket lod blandt alle udskolingsklasserne, og præmien er biografbilletter til alle i én vinderklasse.

 • Gavekort til Zalando

  Deltag i Fup eller fakta quizzen og vind et gavekort til Zalando på 500 kr. Hele 5 elever kan vinde et gavekort ved at svare rigtigt på flest spørgsmål.

Læs også

Konkurrence-betingelser

Hvem og hvordan kan man vinde årets præmier? Se konkurrencebetingelserne.

Læs mere

Kampagnen kort

Alle Børn Cykler er landets største børnemotionskampagne, hvor typisk over 100.000 skole-elever på klassebasis dyster om at cykle flest dage til skole og fritidsaktiviteter.

Læs mere

I samarbejde med

Alle Børn Cykler arrangeres med støtte fra Novo Nordisk og den særlige udskolingsindsats med støtte fra Sundhedsstyrelsen.

Læs mere