Inspirationskatalog:

Bliv en god cykelskole

Det er et fælles ansvar, at børn lærer cyklen at kende som et sjovt, sundt og attraktivt transportmiddel - og her spiller ikke bare forældre, men også skoler en afgørende og vigtig rolle. Få idéer til, hvad I kan gøre på jeres skole i vores nye inspirationskatalog

Alle Børn Cykler Alliancen og Cyklistforbundet har samlet inspiration til, hvordan I som skole kan støtte op om børns cykling. Du finder fem konkrete guides bl.a. til hvad ledelsen, lærerne og skolebestyrelsen på den enkelte skole kan gøre.

Vi har også samlet fire stærke cases fra skoler, der på hver deres inspirerende måde arbejder med at styrke cykling - uanset om skolen ligger i cykelafstand for de fleste elever, eller om skolen ligger i et større skoledistrikt, hvor afstand og manglende cykelinfrastruktur kan stikke en kæp i hjulet.

Se det digitale inspirationskatalog her

Se også

Derfor skal I være med

Med Alle Børn Cykler leverer vi redskaberne, så lærerne på alle klassetrin nemt kan arbejde med cykling og i øvrigt få nogle friskere og mere læringsparate elever ind ad døren om morgenen.

Læs mere

Særligt til udskolingen

Vi tilbyder en særlig indsats til udskolingen, hvor elevernes egne cykelvaner sættes til debat gennem spændende materialer og ekstra konkurrencer.

Læs mere

Guide: Sådan kommer du og din klasse godt på cykeltur

Det kan måske virke uoverskueligt at skulle tage klassen på cykeltur. Men med de rette forberedelser, så er I snart på vej.

Læs mere