Fotokonkurrence:

Vind et pizza-party til klassen

Tag dine elever med på cykeltur, tag et godt klassebillede og send det til os. Så er det måske din klasse, der bliver de heldige vindere.

I Alle Børn Cykler er det elevernes cykel- og hjelmdage samt cykeltjek, der tæller i den store afsluttende lodtrækning om præmier til hele klassen. Men i år præmierer vi også det bedste "klassen på cykeltur" billede og sætter fokus på, hvor fedt det at tage cyklerne ud i det blå sammen med dine elever.

Vinderklassen kan se frem til et pizza-party, næste gang der er dømt klasse-hygge. Med et gavekort til JustEat på 2.000 kr. kan klassen smovse med god samvittighed, fordi de har trådt så flot i pedalerne under kampagnen.

Sådan er I med i fotokonkurrencen*

1. CYKL: Tag klassen på en skøn cykeltur i løbet af Alle Børn Cykler-kampagnen og tag et sjovt klassebillede på turen. Vær gerne kreativ :0)

2. SEND: Send jeres billede og en kort beskrivelse af cykelturen (få evt. eleverne til at lave beskrivelsen) via formularen nedenfor senest den 29. september.

3. VIND: Vi kårer det bedste klassefoto, og vinderne får direkte besked den 4. oktober.


*Konkurrencebetingelser

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at vi må dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billede og cykelhistorie i omtalen af konkurrencen på Cyklistforbundets forskellige platforme som hjemmeside og de sociale medier.

Guide: Sådan kommer du og din klasse godt på cykeltur

For at cykelturen kan blive en succes, er der nogle ting, der er gode at have styr på, inden I tager afsted.

Brug guiden "Sådan tager du din klasse med på cykeltur".

Det at komme ud af klasseværelset kan virkelig noget. Der kommer et bedre samspil i undervisningen.Alan Cunningham Olsen, lærer på Finderuphøj Skole i Viborg

Cykeltjek

En velsmurt cykel er nøglen til en god cykeltur - og ekstra point i kampagnen. Brug vores Cykeltjekguide til at tjekke cyklerne og gøre jer cykelklar.

Læs mere

Principia i Skolen med HF Christiansen

Bestil et klassesæt af mountainbikes, kom afsted på to dages MTB-kursus på Slette Strand - Danmarks bedste MTB-kursussted og giv dine elever en god og sjov måde at samles om en fysisk aktivitet på.

Læs mere

Forældrehjørnet

I Forældrehjørnet finder du inspiration og guides til, hvordan du kan hjælpe dit barn til at blive en sej børnecyklist.

Læs mere