Fotokonkurrence:

Vind en biograftur for hele klassen

Tag dine elever med på cykeltur, tag et godt klassebillede og send det til os. Så er det måske din klasse, der bliver de heldige vindere.

I Alle Børn Cykler er det elevernes cykel- og hjelmdage samt cykeltjek, der tæller i den store afsluttende lodtrækning om præmier til hele klassen. Men i år præmierer vi også det bedste "klassen på cykeltur" billede og sætter fokus på, hvor fedt det at tage cyklerne ud i det blå sammen med dine elever.

Vinderklassen kan læne sig godt tilbage, når de indløser præmien, som er en biograftur for hele klassen. Skal det være din klasse?

Sådan er I med i fotokonkurrencen*

1. CYKL: Tag klassen på en skøn cykeltur i løbet af Alle Børn Cykler-kampagnen og tag et sjovt klassebillede på turen. Vær gerne kreativ :0)

2. SEND: Send jeres billede og en kort beskrivelse af cykelturen (få evt. eleverne til at lave beskrivelsen) via formularen nedenfor senest den 29. september.

3. VIND: Vi kårer det bedste klassefoto, og vinderne får direkte besked den 4. oktober.


*Konkurrencebetingelser

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at vi må dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billede og cykelhistorie i omtalen af konkurrencen på Cyklistforbundets forskellige platforme som hjemmeside og de sociale medier.

Guide: Sådan kommer du og din klasse godt på cykeltur

For at cykelturen kan blive en succes, er der nogle ting, der er gode at have styr på, inden I tager afsted.

Brug guiden "Sådan tager du din klasse med på cykeltur".

Det at komme ud af klasseværelset kan virkelig noget. Der kommer et bedre samspil i undervisningen.Alan Cunningham Olsen, lærer på Finderuphøj Skole i Viborg

Cykeltjek

En velsmurt cykel er nøglen til en god cykeltur - og ekstra point i kampagnen. Brug vores Cykeltjekguide til at tjekke cyklerne og gøre jer cykelklar.

Læs mere

Principia i Skolen med HF Christiansen

Bestil et klassesæt af mountainbikes, kom afsted på to dages MTB-kursus på Slette Strand - Danmarks bedste MTB-kursussted og giv dine elever en god og sjov måde at samles om en fysisk aktivitet på.

Læs mere

Forældrehjørnet

I Forældrehjørnet finder du inspiration og guides til, hvordan du kan hjælpe dit barn til at blive en sej børnecyklist.

Læs mere