Alle Børn Cykler i samarbejde med ...

Cyklistforbundet takker vores sponsorer Novo Nordisk Danmark samt vores mange samarbejdskommuner for at støtte indsatsen med at få flere børn op på cyklen.

Cyklistforbundet kører Alle Børn Cykler 2024 i samarbejde med Novo Nordisk Danmark, der med deres støtte ønsker at hjælpe børn og unge til at cykle mere i hverdagen og opnå de mange sundheds- og klimafordele. Hvert år støtter en lang række kommuner desuden op om kampagnen og bidrager til at styrke kampagnens gennemslagskraft lokalt.

Det er støtten fra gode samarbejdsparterne, der gør det muligt at gennemføre kampagnen og få flere børn til at opleve glæden ved at cykle. TAK.

Danmark er kendt som et cykelland, hvor mange af os cykler til og fra skole, arbejde og fritidsaktiviteter. Men vi cykler desværre ikke ligeså meget i hverdagen som tidligere, og det gælder ikke mindst vores børn og unge. Det er ærgerligt, for cykling er både godt for vores sundhed og klima. Derfor skal vi op på cyklen igen, og jeg håber, at kampagnen og den store interesse for Tour de France-starten kan have en afsmittende effekt på børnenes og de unges lyst til at cykle.Direktør for Novo Nordisk Danmark, Jeppe Theisen

Kommuner bakker op om Alle Børn Cykler

Tak til de mange kommuner, der vælger at være samarbejdskommune på Alle Børn Cykler 2024.

Se også

Til lærere

Til dig, som er lærer

Her finder du alt, hvad du som lærer har brug for at vide til at komme godt i gang og lave et flot Alle Børn Cykler-forløb for dine elever.

Læs mere

Til kommuner

Bliv samarbejdskommune

Bliv samarbejdskommune på børnemotionskampagnen Alle Børn Cykler og få flere børn op på cyklerne

Info og tilmelding

Til forældre

Forældrehjørnet

I Forældrehjørnet finder du inspiration og guides til, hvordan du kan hjælpe dit barn til at blive en sej børnecyklist.

Læs mere