Særligt til udskolingsklasserne:

Sæt unges cykelvaner til debat

Vidste du, at hver 3. elev i udskolingen cykler hver dag, men at hver 3. elev faktisk ALDRIG cykler? Det vil Cyklistforbundet gerne ændre på. Derfor tilbyder vi i Alle Børn Cykler en skræddersyet indsats til 7.-10. klasserne.

Du kan frit sammensætte din klasses kampagneforløb ud fra årets aktiviteter. I kan vælge imellem to spændende debatforløb til faget dansk, den traditionelle 'Cykeldyst' på tværs af alle klassetrin og særkonkurrencen 'KM-challenge', som kun er for udskolingen med attraktive præmier og større vinderchancer! Se mere nedenfor.

Cykeldyst med KM-challenge

I to uger samler eleverne point til klassen ved at cykle så meget som muligt. Som noget helt nyt kan eleverne i udskolingen også tælle kilometer og vinde et gavekort på 3.000 kr. til 365discount til den fedeste klassefest. Jo flere kilometer eleverne cykler, jo større chance for at vinde.

Debatforløb til faget dansk

Prøv det nye undervisningsmateriale til faget dansk, hvor I skal sætte elevernes egne cykelvaner til debat.

Over 12 timer lærer eleverne at diskutere og debattere, arbejde med argumentationsmodel, appelformer og sproglige virkemidler og fremstille enten samtalepodcasts eller ”Bikestagrams”.

Jeg synes cykling sjovt. OG så kan jeg også sove længere, for jeg kan komme hurtigere i skole, når jeg cykler.Sahil, udskolingselev

Se også

Til lærere

Derfor skal I være med

Med Alle Børn Cykler leverer vi redskaberne, så lærerne på alle klassetrin nemt kan arbejde med cykling og i øvrigt få nogle friskere og mere læringsparate elever.

Læs mere

Til lærere

Præmier i Alle Børn Cykler

Der er masser af præmier på spil i Alle Børn Cykler, og hovedpræmien er en lækker mountainbike fra Centurion eller MBK til alle elever i vinderklassen og deres lærer.

Se præmierne

FAQ

FAQ

Hvor, hvordan, hvornår og hvis nu? Få svar på hyppigt stillede spørgsmål om Alle Børn Cykler.

Læs mere