Principia i Skolen

Bestil et klassesæt af mountainbikes, kom afsted på to dages MTB-kursus på Danmarks bedste MTB-kursussted og giv dine elever en god og sjov måde at samles om en fysisk aktivitet på.

Årets hovedpræmie i Alle Børn Cykler er lækre mountainbikes sponsoreret af HF Christiansen til alle børn og klasselæreren i vinderklassen. HF Christiansen tilbyder med 'Principia i Skolen' et klassesæt af mountainbikes sammen med en pakkeløsning til mere fysisk aktivitet.

HF Christiansen skræddersyer en pakke efter din skoles behov. Den kan eksempelvis bestå af:

  • 18 mountainbikes til eleverne og 2 mountainbikes til lærerne.

  • Serviceaftale med cykelhandler (udføres på skolen).

  • 2 dages uddannelse af lærerne på Slette Strand - Danmarks bedste MTB-kursussted.

Principia i Skolen er en inkluderende og sjov måde at samles om en fysisk aktivitet, som gør det muligt for jer at tage på klasseudflugter - og dermed tilrettelægge en anderledes og inspirerende undervisning. Principia i Skolen kan også fungere som et supplement til idrætsundervisningen samt inddrages i matematik eller naturfagsundervisningen.

Lyder det som noget for din skole?

Skriv til Henrik Christiansen på hec@hfchristiansen.com eller ring på tlf.: +45 89 14 14 38.

Sammen finder vi den bedste løsning til din skole.

Læs mere

Elever på Vestervangskolen i Randers cyklede sig til færdigheder med et mountainbikes-klassesæt | Principia i Skolen

Læs også

Til lærere

Præmier i Alle Børn Cykler

Der er masser af præmier på spil i Alle Børn Cykler, og hovedpræmien er en lækker mountainbike fra Centurion eller MBK til alle elever i vinderklassen og deres lærer.

Se præmierne

Til lærere

Guide: Sådan kommer du og din klasse godt på cykeltur

Det kan måske virke uoverskueligt at skulle tage klassen på cykeltur. Men med de rette forberedelser, så er I snart på vej.

Læs mere

Til lærere

Cykeltjek

En velsmurt cykel er nøglen til en god cykeltur - og ekstra point i kampagnen. Brug vores Cykeltjekguide til at tjekke cyklerne og gøre jer cykelklar.

Læs mere