Konkurrencebetingelser for hovedpræmien i Alle Børn Cykler

  • Kun klasser i grundskolen fra 0.-10. klasse kan deltage. Kampagnen løber fra den 6.-19. september 2021. Det er gratis at tilmelde sin klasse/klasser. Konkurrencen er ikke købsbetinget, men forudsætter, at klassen er tilmeldt den landsdækkende kampagne Alle Børn Cykler.

  • Klasserne dyster i kampagnen om at cykle flest dage. I løbet af de to kampagneuger samles der point til den afsluttende lodtrækning ved at cykle så mange dage som muligt. Cykling med hjelm giver ekstra point. Cykelture i weekenden, i fritiden og i skoletiden tæller også.

  • For at deltage i lodtrækningen skal klassens lærer senest den 3. oktober indtaste elevernes samlede cykel- og hjelmdage på den profil, som du som lærer får tildelt ved tilmelding. Gør du ikke det, deltager din klasse IKKE i den landsdækkende lodtrækning om hovedpræmien.

  • Vinderklassen findes ved, at klassens cykel- og hjelmdage divideres med antallet af børn i klassen. På den måde udregnes klassens gennemsnitlige antal cykel- og hjelmdage pr. elev, som konverteres til lodder i den afsluttende lodtrækning om hovedpræmien. Antallet af elever i klassen har derfor ikke betydning for klassens vinderchancer.

  • Vinderklassens findes ved lodtrækning den 4. oktober. Klassens lærer kontaktes umiddelbart herefter. Vinderklassen får overrakt årets præmie ved et festligt arrangement på egen skole 8. oktober 2021.

  • Hovedpræmien består af en MBK MUD Suspension eller en Centurion Basic Outback mountainbike til alle elever og klasselæreren i vinderklassen.

  • Cyklerne leveres samlet på skolen senest den 15. december - med forbehold for coronarelaterede forsinkelser.
  • HF Christiansen bestræber sig på at levere en af de aftalte modeller, så alle elever i vinderklassen får en cykel i en størrelse, der passer til eleven. Der tages dog forbehold for, at nogle størrelser kan være udsolgt. I så fald bestræber HF Christiansen sig på at finde en model i tilsvarende kvalitet, der matcher eleven.

Præmier i Alle Børn Cykler

Alle Børn Cykler-hovedpræmien er en lækker mountainbike fra MBK eller Centurion til alle børn i vinderklassen og deres lærer. Men der kan vindes meget mere.

Se præmierne

Kontakt os

Knas med tilmeldingen eller brug for et godt råd? Vi sidder klar til at hjælpe.

Kontakt os

Tillykke til Bertil - Årets Børnecyklist 2021

Det er ikke kun voksne, der kan være gode rollemodeller for børn. Det kan kammerater også. 10-årige Bertil Emil Vester Mortensen fra Ørbæk på Fyn blev Årets Børnecyklist 2021.

Læs mere