Alle Børn Cykler i samarbejde med ...

Cyklistforbundet takker hovedsponsorerne Jyske Bank og Novo Nordisk, præmiesponsor HF Christiansen, de øvrige præmiesponsorer samt de mange samarbejdskommuner over hele landet for at støtte indsatsen med at få flere børn op på cyklen.

Cyklistforbundet kører Alle Børn Cykler 2021 i samarbejde med de to hovedsponsorer Novo Nordisk og Jyske Bank, der med deres støtte ønsker at hjælpe børn og unge til at cykle mere i hverdagen og opnå de mange sundheds- og klimafordele, som ligger i det.

  • Afdelingsdirektør i Jyske Bank, Jens Skov, siger:
    - Alle Børn Cykler er fantastisk til at få børn i gang med den sunde hverdagscykling - til gavn for klima, trængsel og ikke mindst sundhed. Under kampagnen vil en lang række Jyske Bank afdelinger desuden invitere familier ud på en hyggelig cykeltur med masser af frisk luft og kvalitetstid for små og store

  • Direktør for Novo Nordisk Danmark, Kasper Bødker Mejlvang, siger:
    - Vi har i Danmark en lang og stolt tradition for at cykle, og i modsætning til flere andre lande er cyklen ikke kun et legetøj, vi finder frem, når vi har fri. Cyklen er også et transportsmiddel, som rigtig mange bruger til at køre til og fra skole, arbejde eller fritidsaktiviteter. Sådan skal det gerne blive ved med at være, for udover at være godt for miljøet og klimaet er cykling godt for sundheden. Derfor er det vigtigt, at vi videregiver lysten til at cykle i hverdagen til vores børn og unge.

Præmiesponsorer

Tak til hovedpræmiesponsor HF Christiansen for at sponsorere en kvalitetsmoutainbikecykel til alle elever i vinderklassen samt deres lærer.

Tak til øvrige præmiesponsorer for at støtte arbejdet med at få flere børn ud og cykle.

Se hovedpræmie og alle øvrige præmier på præmiesiden.

Samarbejdskommuner

Igen i år har en lang række kommuner valgt at bakke op om børnecykling og blive samarbejdspartner på Alle Børn Cykler. Det drejer sig om følgende 29 kommuner:

Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, Brønderslev, Dragør, Egedal, Frederiksberg, Frederikshavn, Frederikssund, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, København, Lejre, Lyngby Taarbæk, Odense, Randers, Roskilde, Skanderborg, Slagelse, Svendborg, Sønderborg, Vallensbæk, Viborg og Aalborg.

Alle Børn Cykler er i dag en velkendt og populær børnemotionskampagne ude på landets skoler. Det er støtten fra gode samarbejdsparterne, der gør det muligt at gennemføre kampagnen og få flere børn til at opleve glæden ved at cykle,siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

Se også

Til lærere

Til dig, som er lærer

Her finder du alt, hvad du som lærer har brug for at vide til at komme godt i gang og lave et flot Alle Børn Cykler-forløb for dine elever.

Læs mere

Til kommuner

Til kommuner

Hjælp børn til et sundt og aktivt liv som cyklister. Bliv samarbejdskommune på Alle Børn Cykler.

Læs mere

Til forældre

Forældrehjørnet

Hjælp dit barn med at blive en sej børnecyklist. Så er det måske dit barn, der vinder Alle Børn Cyklers hovedpræmie: En toplækker mountainbike.

Læs mere