Alle Børn Cykler i samarbejde med ...

Cyklistforbundet takker hovedsponsorerne Jyske Bank og Novo Nordisk samt Sundhedsstyrelsen og vores mange samarbejdskommuner for at støtte indsatsen med at få flere børn op på cyklen.

Cyklistforbundet kører Alle Børn Cykler 2022 i samarbejde med de to hovedsponsorer Novo Nordisk og Jyske Bank, der med deres støtte ønsker at hjælpe børn og unge til at cykle mere i hverdagen og opnå de mange sundheds- og klimafordele. I år præsenterer vi i kampagnen med støtte fra Sundhedsstyrelsen også en ny, skræddersyet indsats til udskolingen.

Alle Børn Cykler er en velkendt og populær skolecykeldyst ude på landets skoler, og med lækre præmier bl.a. fra vores hovedpræmiesponsorer HF Christiansen og Coop 365, er noget at kæmpe om.

Det er støtten fra gode samarbejdsparterne, der gør det muligt at gennemføre kampagnen og få flere børn til at opleve glæden ved at cykle. TAK.

Danmark er kendt som et cykelland, hvor mange af os cykler til og fra skole, arbejde og fritidsaktiviteter. Men vi cykler desværre ikke ligeså meget i hverdagen som tidligere, og det gælder ikke mindst vores børn og unge. Det er ærgerligt, for cykling er både godt for vores sundhed og klima. Derfor skal vi op på cyklen igen, og jeg håber, at kampagnen og den store interesse for Tour de France-starten kan have en afsmittende effekt på børnenes og de unges lyst til at cykle.Direktør for Novo Nordisk Danmark, Kasper Bødker Mejlvang
Alle Børn Cykler er fantastisk til at få børn i gang med den sunde hverdagscykling - til gavn for klima, trængsel og ikke mindst sundhed. Vi støtter op om at give børn i Danmark en fælles glæde ved at røre sig og mærke suset og den frihed det giver at opleve verden fra en cykel – både som motionsform og som en naturlig del af hverdagens transport.Afdelingsdirektør i Jyske Bank, Jens Skov

De er samarbejdskommune på Alle Børn Cykler 2022

Erfaringen viser, at med kommunen som samarbejdspartner får vi flere skoler og klasser til at cykle med. Jeres opbakning får ganske enkelt flere elever i sadlen. Derfor er vi rigtig glade for, at så mange kommuner bakker op om kampagnen. Tak!

I 2022 er følgende 36 kommuner samarbejdspartner på Alle Børn Cykler.

Se også

Til lærere

Til dig, som er lærer

Her finder du alt, hvad du som lærer har brug for at vide til at komme godt i gang og lave et flot Alle Børn Cykler-forløb for dine elever.

Læs mere

Til kommuner

Til kommuner

Hjælp børn til et sundt og aktivt liv som cyklister. Bliv samarbejdskommune på Alle Børn Cykler.

Læs mere

Til forældre

Forældrehjørnet

I Forældrehjørnet finder du inspiration og guides til, hvordan du kan hjælpe dit barn til at blive en sej børnecyklist.

Læs mere