Ta' på Cykelhyggetur med hele familien

Ruten bestemmer I selv – men husk at lægge vejen forbi den lokale Jyske Bank-filial til et hyggeligt pitstop med mad, drikke og sjove konkurrencer.

Som led i Alle Børn Cykler kampagnen inviterer en lang række af Jyske Banks lokale filialer til Cykelhygge for hele familien. Cykelhygge er et tilbud om nogle afslappede og uhøjtidelige timer, hvor familien kan samles om en større eller mindre cykeltur. Ruten bestemmer I selv – og Jyske Bank sørger for et hyggeligt pitstop undervejs med mad og drikke, diplom, konkurrencer m.m.

Læs mere og tilmeld hele familien på jyskebank.dk/cykelhygge.

Kom godt afsted med familieguiden

I mellemtiden kan du finde inspiration til, hvordan hele familien kommer godt afsted på cykeltur med familieguiden. Vi hjælper godt på vej med gode råd til at komme godt afsted, opskrift på den gode turkage, skattejagt og cykelpausequiz til undervejs og meget mere.

Hent familieguiden

Læs også

Til forældre

Forældrehjørnet

Hjælp dit barn med at blive en sej børnecyklist. Så er det måske dit barn, der vinder Alle Børn Cyklers hovedpræmie: En toplækker mountainbike.

Læs mere

Til forældre

Få nyhedsbrevet Børn Cykler

Masser af inspiration til dig, der som forælder eller fagperson vil hjælpe børn til gode cykeloplevelser og et godt og trafiksikkert cykelliv.

Tilmeld dig her