Konkurrencebetingelser

 • Kun klasser i grundskolen fra 0.-10. klasse kan deltage. Kampagnen løber fra den 2.-15. september 2024. Det er gratis at tilmelde sin klasse/klasser. Konkurrencen er ikke købsbetinget, men forudsætter, at klassen er tilmeldt den landsdækkende kampagne, Alle Børn Cykler.

 • Klasserne dyster i kampagnen om at cykle flest dage. I løbet af de to kampagneuger samles der point til den afsluttende lodtrækning ved at cykle så mange dage som muligt. Cykelture i weekenden, i fritiden og i skoletiden tæller også som en cykeldag. Cykling med hjelm samt at udføre et cykeltjek giver ekstra point.

 • For at deltage i lodtrækningen skal klassens lærer senest den 1. oktober indtaste elevernes samlede cykel- og hjelmdage samt cykeltjek på den profil, som du som lærer får tildelt ved tilmelding. Gør du ikke det, deltager din klasse IKKE i den landsdækkende lodtrækning om hovedpræmien.

 • Vinderklasserne findes ved, at klassens cykel- og hjelmdage samt cykeltjek divideres med antallet af børn i klassen. På den måde udregnes klassens gennemsnitlige antal cykel- og hjelmdage samt cykeltjek pr. elev, som konverteres til lodder i den afsluttende lodtrækning om hovedpræmien. Antallet af elever i klassen har derfor ikke betydning for klassens vinderchancer.

 • Vinderklasserne findes ved lodtrækning den 30. september. Vinderklassernes lærere kontaktes umiddelbart herefter for at aftale levering af præmien.

 • Cyklistforbundet forbeholder sig retten til at omtale vinderklasserne i forbindelse med omtalen af Alle Børn Cykler-kampagnen på Cyklistforbundets forskellige platforme.

Særligt om hovedpræmien

  • Hovedpræmien består af en Centurion eller MBK mountainbike til alle elever i vinderklassen og klassens lærer.

  • Vores hovedpræmiesponsor, HF Christiansen, bestræber sig på at levere en af de aftalte modeller, så alle elever i vinderklassen får en cykel i en størrelse, der passer til eleven. Der tages dog forbehold for, at nogle størrelser kan være udsolgt. I så fald bestræber HF Christiansen sig på at finde en model i tilsvarende kvalitet, der matcher eleven.

  • Cyklerne leveres samlet på skolen senest den 15. december.

Til lærere

Præmier i Alle Børn Cykler

Der er masser af præmier på spil i Alle Børn Cykler, og hovedpræmien er en lækker mountainbike fra Centurion eller MBK til alle elever i vinderklassen og deres lærer.

Se præmierne

Til lærere

Principia i Skolen med HF Christiansen

Bestil et klassesæt af mountainbikes, kom afsted på to dages MTB-kursus på Slette Strand - Danmarks bedste MTB-kursussted og giv dine elever en god og sjov måde at samles om en fysisk aktivitet på.

Læs mere

Om

Kontakt os

Knas med tilmeldingen eller brug for et godt råd? Vi sidder klar til at hjælpe.

Kontakt os