Ekstrakonkurrencer:

Ta' cyklerne frem og vind!

Vi har krydret årets kampagne med sjove ekstrakonkurrencer kun for udskolingsklasserne i Alle Børn Cykler. Se konkurrencerne her på siden.

Årets bedste holdnavn

Er I "Kool & the Gang", "De rullende romkugler", "Sanders sejeste cykelsild", "Helles Angels" eller noget endnu bedre? Vi kårer klasserne med de sejeste eller sjoveste holdnavne og byder på lækre snacks fra Coop 365 Økologi.

Læs mere

Årets cykelkunstværk

Er I årets mest cykelkunstneriske klasse? Så vær med til at hylde dette super seje transportmiddel i en sjov fotokonkurrence, hvor I kan vinde et gavekort på 150 kr. til Normal til alle elever i klassen.

Læs mere

Har du den flotteste cykelvej?

Cyklen giver vind i håret, gode grin med kammeraterne og sjove oplevelser undervejs. Hvad er det flotteste, du har set på din cykeltur? Vis os det og vær med i konkurrencen om et gavekort til Zalando.

Læs mere

Challenge: Hele klassen på 2 hjul

Vi trækker lod blandt alle klasser, hvor alle elever har været i sadlen på én og samme dag, og kvitterer med en Cocio til alle elever i klassen.

Læs mere

Challenge: 10 km på jernhesten

Vi trækker lod blandt alle klasser, hvor hver elev har cyklet mindst 10 km på én dag i løbet af kampagnen. Vi køler vinderne af med is til hele klassen.

Læs mere

Kør med i Cykeldysten

Ta' cyklen til skole eller i fritiden og vind et brag af en klassefest! Der er et gavekort på 3.000 kr. til Coop 365 på højkant i en særlodtrækning KUN blandt udskolingsklasserne.

Læs mere

Læs også

Til lærere

Fotokonkurrence

Tag dine elever med på cykeltur ud i det blå, tag et sjovt klassebillede (vær gerne kreativ!) og vind et pizza-party til klassen.

Se hvordan I er med

Til lærere

Guide: Sådan kommer du og din klasse godt på cykeltur

Det kan måske virke uoverskueligt at skulle tage klassen på cykeltur. Men med de rette forberedelser, så er I snart på vej.

Læs mere

Til lærere

Cykeltjek

En velsmurt cykel er nøglen til en god cykeltur - og ekstra point i kampagnen. Brug vores Cykeltjekguide til at tjekke cyklerne igennem sammen med eleverne henne på skolen eller giv eleverne guiden med hjem, så de kan gå cyklen igennem sammen med deres forældre.

Lær mere