Cykelkonkurrence:

Alle på 2 hjul challenge

Kan sammenholdet i klassen få alle op på cyklen på én og samme dag? Så kan der være en flaske Cocio på vej til alle elever i klassen. Vi trækker nemlig lod blandt de klasser, hvor ALLE elever har været i sadlen samme dag. I kan cykle en fælles tur i frikvarteret eller efter skoletid - eller I kan aftale, at alle i klassen skal cykle til skole eller i fritiden på én bestemt dag.

Sådan er I med

Hop i sadlen og sæt derefter et stort fedt flueben i 2-hjulsboksen på køreskemaet. Husk at få jeres lærer til at taste det ind på klasses profil på alleboerncykler.dk. Det er nemlig sådan, I er med i konkurrencen*.


Konkurrencebetingelser

For at deltage i konkurrencen skal klassens lærer registrere jeres deltagelse på lærerens profil.

Cyklistforbundet forbeholder sig retten til at bringe vinderklassernes navne i forbindelse med omtalen af konkurrencen og Alle Børn Cykler-kampagnen på Cyklistforbundets forskellige platforme.

Flere konkurrencer

Kør med i Cykeldysten

Ta' cyklen til skole eller i fritiden og vind et brag af en klassefest! Der er et gavekort på 3.000 kr. til Coop 365 på højkant i en særlodtrækning KUN blandt udskolingsklasserne.

Læs mere

Årets bedste holdnavn

Er I "Kool & the Gang", "De rullende romkugler", "Sanders sejeste cykelsild", "Helles Angels" eller noget endnu bedre? Vi kårer klasserne med de sejeste eller sjoveste holdnavne og byder på lækre snacks fra Coop 365 Økologi.

Læs mere

Årets cykelkunstværk

Er I årets mest cykelkunstneriske klasse? Så vær med til at hylde dette super seje transportmiddel i en sjov fotokonkurrence, hvor I kan vinde et gavekort på 150 kr. til Normal til alle elever i klassen.

Læs mere