Kunst- & fotokonkurrence:

Årets cykelkunstværk

Er I årets mest cykelkunstneriske klasse? Så vær med til at hylde cyklen, for opfindelsen af dette super seje transportmiddel er intet mindre end et kunststykke.

Brug frikvarteret på at lave et sjovt og fantasifuldt cykelkunstværk med jeres cykler - og send os et billede af det. Vi kårer det flotteste cykelkunstværk og kvitterer med et gavekort på150 kr. til "Normal" til hver elev i den heldige vinderklasse!

Husk! Ingen genkendelige ansigter, som på eksemplet :)

Sådan er I med

Udfyld skemaet nedenunder senest den 2. oktober, tryk "send" og vupti, så er I med i konkurrencen*.

Vi kårer det flotteste cykelkunstværk den 7. oktober.


*Konkurrencebetingelser

Cyklistforbundet forbeholder sig retten til at omtale de indsendte billeder samt vinderklassens navn i forbindelse med omtalen af konkurrencen og Alle Børn Cykler-kampagnen på Cyklistforbundets forskellige platforme.

Flere konkurrencer

Har du den flotteste cykelvej?

Cyklen giver vind i håret, gode grin med kammeraterne og sjove oplevelser undervejs. Hvad er det flotteste, du har set på din cykeltur? Vis os det og vær med i konkurrencen om et gavekort til Zalando.

Læs mere

Årets bedste holdnavn

Er I "Kool & the Gang", "De rullende romkugler", "Sanders sejeste cykelsild", "Helles Angels" eller noget endnu bedre? Vi kårer klasserne med de sejeste eller sjoveste holdnavne og byder på lækre snacks fra Coop 365 Økologi.

Læs mere

Challenge: Hele klassen på 2 hjul

Vi trækker lod blandt alle klasser, hvor alle elever har været i sadlen på én og samme dag, og kvitterer med en Cocio til alle elever i klassen.

Læs mere