Fotokonkurrence:

Min cykelvej

Cyklen giver vind i håret, gode grin med kammeraterne og sjove oplevelser undervejs. Hvad er det flotteste, du har set på din cykeltur? Vis os det og vær blandt de tre heldige elever, der vinder et gavekort til Zalando.

Tag et billede af noget sjovt eller flot, som du kører forbi på en af dine cykelture i løbet af kampagnen og send det til os. Vi kårer de tre flotteste cykelveje og kvitterer med et gavekort på 500 kr. til Zalando til tre heldige elever.

Husk! Ingen genkendelige ansigter, som på eksemplet :)

Sådan er du med

Udfyld skemaet nedenunder senest den 2.oktober, tryk "send" og vupti, så er du med i konkurrencen*.

Vi kårer de to flotteste cykelveje den 7. oktober.


*Konkurrencebetingelser

Cyklistforbundet forbeholder sig retten til at bringe de indsendte billeder samt vindernes navne i forbindelse med omtalen af konkurrencen og Alle Børn Cykler-kampagnen på Cyklistforbundets forskellige platforme.

Flere konkurrencer

Challenge: Hele klassen på 2 hjul

Vi trækker lod blandt alle klasser, hvor alle elever har været i sadlen på én og samme dag, og kvitterer med en Cocio til alle elever i klassen.

Læs mere

Challenge: 10 km på jernhesten

Vi trækker lod blandt alle klasser, hvor hver elev har cyklet mindst 10 km på én dag i løbet af kampagnen. Vi køler vinderne af med is til hele klassen.

Læs mere

Årets cykelkunstværk

Er I årets mest cykelkunstneriske klasse? Så vær med til at hylde dette super seje transportmiddel i en sjov fotokonkurrence, hvor I kan vinde et gavekort på 150 kr. til Normal til alle elever i klassen.

Læs mere