Ekstrakonkurrencer:

Ta' cyklerne frem og vind!

Vi har krydret årets kampagne med ekstrakonkurrencer kun for udskolingsklasserne i Alle Børn Cykler. Er du ikke så stærk i sandsynlighedsregning, så betyder det ekstra og bedre vinderchancer! Se konkurrencerne og de fede præmier her på siden.

Årets bedste holdnavn

Har jeres klasse-cykelhold et sjovt navn? Er I "De hurtige høns", "De seje pomfritter" - eller noget endnu bedre? Vi kårer de fem sjoveste holdnavne og byder på lækre snacks fra 365 Økologi.

Læs mere

Fup eller fakta

Har du styr på lygter og reflekser og hvad der er regler (og god stil) på cykelstien? Tag quizzen og test din viden. Vi trækker lod om 5 gavekort på 500 kr. til Zalando blandt alle (rigtige) besvarelser.

Læs mere

Kør med i Cykeldysten og KM-challenge

Ta' cyklen til skole eller i fritiden så mange dage og så mange km som muligt og vind lækre præmier fx 3.000 kr. til indkøb i 365discount til et brag af en klassefest.

Læs mere

Nominér til årets to priser:

Hvem bliver Årets Børnecyklist 2023?

Det er ikke kun voksne, der kan være gode rollemodeller for børn. Det kan kammeraterne også! Derfor kårer vi hvert år Årets Børnecyklist. Måske er det en elev i din klasse? Send din nominering til os senest 1. oktober.

Nominér en elev

Hvilken lærer fortjener Alle Børn Cykler Prisen 2023?

Nominer din kandidat! Med Alle Børn Cykler Prisen hylder vi de mange lærere, der bærer cykelglæden videre til deres elever. Det er Cyklistforbundet og Alle Børn Cykler Alliancen, der står bag prisen.

Nominér en cykelglad lærer her