Navnekonkurrence:

Årets bedste holdnavn

Et stærkt hold starter med et sejt navn. Så hvem er I? Er I "Better than Vingegaard"? eller noget endnu bedre?

Hvad med "De hurtige høns" - holdet der er hurtigt ude af fjerene? Eller "Cykelpumperne" - et hold, der gør de flade cykler ekstra misundelige? Uh, eller hvad med "De seje pomfritter" - et hold, der får munden til at løbe i vand - eksperter i både cykling og friture?

Eller måske har lige præcis jeres klasse et endnu sejere eller sjovere holdnavn i ærmet? Vi er klar til at høre det, så send jeres geniale kreation til os!

Sådan er I med

Udfyld skemaet nedenunder senest den 1. oktober, tryk "send" og vupti, så er I med i konkurrencen*. Vi kårer de fem klasser med de sjoveste holdnavne fredag den 6. oktober og kvitterer med en lækker snackkurv fra 365 Økologi til de heldige vinderklasser!


*Konkurrencebetingelser

Cyklistforbundet forbeholder sig retten til at bringe de indsendte holdnavne samt vinderklassernes navne i forbindelse med omtalen af konkurrencen og Alle Børn Cykler-kampagnen på Cyklistforbundets forskellige platforme.

Læs også

Fup eller fakta

Har du styr på lygter og reflekser og hvad der er regler (og god stil) på cykelstien? Tag quizzen og test din viden. Vi trækker lod om 5 gavekort på 500 kr. til Zalando blandt alle (rigtige) besvarelser.

Læs mere

Kør med i Cykeldysten og KM-challenge

Ta' cyklen til skole eller i fritiden så mange dage og så mange km som muligt og vind lækre præmier fx 3.000 kr. til indkøb i 365discount til et brag af en klassefest.

Læs mere

Særligt til udskolingen

Vi tilbyder en særlig indsats til udskolingen, hvor elevernes egne cykelvaner sættes til debat gennem spændende materialer og ekstra konkurrencer.

Læs mere