Cykelkonkurrencer:

Kom med i 'Cykeldysten' og årets KM-challenge

Der skal trædes max i pedalerne i årets kampagne, for klassen kan både konkurrere på antal cykeldage og antal cyklede km. Der er masser af lækre præmier at kæmpe for - og ekstra vinderchancer for udskolingen.

Sådan er I med

I både 'Cykeldysten' og 'KM-challenge' handler det om at cykle så meget som muligt i de 14 dage, hvor kampagnen kører. AL slags cykling tæller med. Både ture til og fra skolen, ture i skoletiden og ture til og fra fritidsaktiviteter og vennebesøg. Så det er bare om at komme i sadlen og afsted.

Læs mere

For nogen er det måske ingen sag at cykle hver dag eller at få mange km i benene. Men hvis man bor lige rundt om hjørnet fra skolen, eller hvis man bor 10 km væk og skal cykle på en halvkedelig vej alene, kan det være svært at komme i sadlen. Måske der skal et par friske hjælperyttere til for at få alle klassen med ud på cykelstien, så I kan samle masser af point.


Sådan samler I point

Klassens lærer printer køreskemaerne for de to kampagneuger og hænger dem op i klassen. Det er så jeres job at cykle løs og skrive al jeres cykling på skemaerne.

  • Hver dag I cykler, tæller som en cykeldag, uanset hvor mange km I cykler.
  • Selvom den måske giver hjelmhår, så giver det altså et ekstra point for hver dag, hjelmen også sidder på hovedet under cykelturen.
  • Giver du også lige din tohjulede ven et grundigt cykeltjek under kampagnen, kan du også høste et point der.
  • Vil I være med 'KM-challenge', så sæt mobilen til at holde styr på jeres km og skriv dem på skemaerne også.

Husk! Efter kampagnen skal læreren indtaste klassens resultater på hjemmesiden, så I kan være med i konkurrencen. Så sørg for at minde jeres lærer om at få det gjort!

Se konkurrencebetingelser.

Hvad kan I vinde?

Alle klasser fra alle klassetrin er med i lodtrækningen om de mange fælles præmier.* Men i år er der en ekstra gulerod til jer i udskolingen. Vi trækker nemlig lod om to skønne ekstrapræmier kun blandt de deltagende udskolingsklasser.

Er I ikke nået til sandsynlighedsregning endnu, så kan vi fortælle, at det betyder, at chancerne for at vinde er meget større! Så kom i sadlen og afsted. Så kan det være jer, der løber med en af de mange præmier.

Cykeldysten: Vind en biograftur

Vi trækker en vinder af Cykeldysten kun blandt udskolingsklasserne. De heldige vindere kan nyde en velfortjent pause foran skærmen. Der er nemlig en biograftur på højkant med guf og det hele.

KM-challenge: Vind en klassefest

Den heldige vinderklasse kan se frem til et brag af en klassefest! Der er nemlig et gavekort på 3.000 kr. til indkøb i 365discount på højkant.

Læs også

Årets bedste holdnavn

Har jeres klasse-cykelhold et sjovt navn? Er I "De hurtige høns", "De seje pomfritter" - eller noget endnu bedre? Vi kårer de fem sjoveste holdnavne og byder på lækre snacks fra 365 Økologi.

Læs mere

Fup eller fakta

Har du styr på lygter og reflekser og hvad der er regler (og god stil) på cykelstien? Tag quizzen og test din viden. Vi trækker lod om 5 gavekort på 500 kr. til Zalando blandt alle (rigtige) besvarelser.

Læs mere

Særligt til udskolingen

Vi tilbyder en særlig indsats til udskolingen, hvor elevernes egne cykelvaner sættes til debat gennem spændende materialer og ekstra konkurrencer.

Læs mere