Kampagnematerialer til 7.-10. klasse

Her finder du alt, hvad du skal bruge for at køre Alle Børn Cykler i din klasse. Løft cykelglæden og det faglige niveau hos dine elever med de særlige materialer og konkurrencer kun for udskolingen.

Pssst! Er du lærer i indskoling eller mellemtrin, finder du alt, hvad du skal bruge her.

I udskolingen kan I vælge imellem to spændende debatforløb til faget dansk. I kan cykle med i den traditionelle ”Cykeldyst” på tværs af alle klassetrin og den særlige KM-challenge for udskolingen. Og endelig kan I deltage i to ekstra konkurrencer, nemlig Fup og fakta og Årets holdnavn. Læs mere om debatforløb og konkurrencer nedenfor.

Kampagnematerialer til 7.-10. klasse

Alle Børn Cykler-kampagnematerialerne er digitale, så du selv kan printe dem i det omfang, du vil bruge dem. På den måde sparer vi lidt på regnskoven og gør det nemmere for dig at dele fx forældreguiden på Aula.

Plakat

Download (A3)

Kampagneguide

Download

Køreskema

Download

Cykeltjek-skema

Download (A4)

Elevdiplom

Download

Klassediplom

Download

Sæt dine elevers cykelvaner til debat i faget dansk:

Backseat Generation?

I forløbet "Backseat Generation?" lærer eleverne at diskutere og debattere, arbejde med Toulmins argumentationsmodel, appelformer og sproglige virkemidler samt at fremstille en samtalepodcast om unges cykelvaner. Læs mere og download undervisningsmaterialerne her >>

#Bikestagram

I forløbet "#Bikestagram" lærer eleverne at forholde sig til egne og andre unges cykelvaner. De stifter bekendtskab med dokumentargenren og lærer at fremstille "Bikestagrams", en visuel fortolkning af egne cykelvaner. Læs mere og hent undervisningsmaterialerne her >>

Konkurrencer for udskolingen

Kør med i Cykeldysten og KM-challenge

Ta' cyklen til skole eller i fritiden så mange dage og så mange km som muligt og vind lækre præmier fx 3.000 kr. til indkøb i 365discount til et brag af en klassefest.

Læs mere

Årets bedste holdnavn

Har jeres klasse-cykelhold et sjovt navn? Er I "De hurtige høns", "De seje pomfritter" - eller noget endnu bedre? Vi kårer de fem sjoveste holdnavne og byder på lækre snacks fra 365 Økologi.

Læs mere

Fup eller fakta

Har du styr på lygter og reflekser og hvad der er regler (og god stil) på cykelstien? Tag quizzen og test din viden. Vi trækker lod om 5 gavekort på 500 kr. til Zalando blandt alle (rigtige) besvarelser.

Læs mere