Inspirationskatalog:

Bliv en god cykelskole

Det er et fælles ansvar, at børn lærer cyklen at kende som et sjovt, sundt og attraktivt transportmiddel - og her spiller ikke bare forældre, men også skoler en afgørende og vigtig rolle. Få idéer til, hvad I kan gøre på jeres skole i vores nye inspirationskatalog

Alle Børn Cykler Alliancen og Cyklistforbundet har samlet inspiration til, hvordan I som skole kan støtte op om børns cykling. Du finder fem konkrete guides bl.a. til hvad ledelsen, lærerne og skolebestyrelsen på den enkelte skole kan gøre.

Vi har også samlet fire stærke cases fra skoler, der på hver deres inspirerende måde arbejder med at styrke cykling - uanset om skolen ligger i cykelafstand for de fleste elever, eller om skolen ligger i et større skoledistrikt, hvor afstand og manglende cykelinfrastruktur kan stikke en kæp i hjulet.

Se det digitale inspirationskatalog her

Se også

Derfor skal I være med

Her finder du alt, hvad du som lærer har brug for at vide om kampagnen, og hvad du skal være opmærksom på.

Læs mere

Nyt til udskolingen

I år tilbyder vi en helt ny, skræddersyet indsats til udskolingseleverne, der skal skabe større bevidsthed hos eleverne om cyklens mange fordele for dem selv og for hele vores samfund - både nu og her og i fremtiden.

Læs mere

Guide: Sådan kommer du og din klasse godt på cykeltur

Det kan måske virke uoverskueligt at skulle tage klassen på cykeltur. Men med de rette forberedelser, så er I snart på vej.

Læs mere