Fotokonkurrence:

Tag dine elever med på cykeltur, tag et godt klassebillede og vind et pizza-party til klassen

I Alle Børn Cykler er det elevernes cykel- og hjelmdage, der tæller i den store afsluttende lodtrækning om præmier til hele klassen. Men i år præmierer vi også det bedste "klassen på cykeltur" billede og sætter fokus på, hvor fedt det at tage cyklerne ud i det blå sammen med dine elever.

  • Vinderklassen kan se frem til et pizza-party, næste gang der er dømt klasse-hygge. Med et gavekort til JustEat på 2.000 kr. kan klassen smovse med god samvittighed, fordi de har trådt så flot i pedalerne under kampagnen.

Sådan er I med i fotokonkurrencen

1. CYKL: Tag klassen på en skøn cykeltur i løbet af Alle Børn Cykler-kampagnen og tag et sjovt klassebillede på turen. Vær gerne kreativ :0)

2. SEND: Beskriv jeres cykeltur (få evt. eleverne til at gøre det) og send beskrivelsen sammen med jeres billede til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv "ABC klassetur" i emnefeltet senest den 19. september.

3. VIND: Vi kårer det bedste klassefoto, og vinderne får direkte besked den 24. september.

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billede og cykelhistorie i Alle Børn Cykler-regi.

Det at komme ud af klasseværelset kan virkelig noget. Der kommer et bedre samspil i undervisningen.Alan Cunningham Olsen, lærer på Finderuphøj Skole i Viborg

Lærerguide

Her finder du alt, hvad du som lærer har brug for at vide om kampagnen, og hvad du skal være opmærksom på.

Læs mere

Guide: Sådan kommer du og din klasse godt på cykeltur

Det kan måske virke uoverskueligt at skulle tage klassen på cykeltur. Men med de rette forberedelser, så er I snart på vej.

Læs mere

Hvem skal være Årets Børnecyklist?

Det er ikke kun voksne, der kan være gode rollemodeller for børn. Det kan kammerater også. Send en nominering til Årets Børnecyklist.

Læs mere