Nyt til udskolingsklasserne:

Sæt unges cykelvaner til debat - og vær med i fem sjove cykelkonkurrencer

I Cyklistforbundet vil vi gerne skabe større bevidsthed hos udskolingseleverne om den positive rolle, som cyklen kan spille for dem selv og for vores samfund- både nu og her og i fremtiden. I år tilbyder vi derfor i Alle Børn Cykler en helt ny, skræddersyet indsats til 7.-10. klasserne med tre forskellige elementer, som I frit kan vælge til og fra, som I lyster.

Få en forsmag på udskolingskampagnen i videoen her, og skriv allerede nu Alle Børn Cykler ind i årsplanen den 4.-17. september 2023. Tilmeldingen åbner den 1. maj.

Nyt til udskolingen

I kan frit vælge imellem og kombinere årets tre aktiviteter, som I har lyst:

Cykeldysten

I to uger samler eleverne point til klassen ved at cykle så mange dage som muligt. I år sætter vi også en ekstra hovedpræmie på spil, som kun udtrækkes blandt udskolingsklasserne. Den heldige vinderklasse får et gavekort på 3.000 kr. til indkøb til brag af en klassefest.

Nyt debatforløb til faget dansk

Sæt unges cykelvaner til debat med et helt nyt danskfagligt forløb, der er udviklet efter Fælles Mål. Over 12 timer lærer eleverne at diskutere og debattere, arbejde med argumentationsmodel, appelformer og sproglige virkemidler og fremstille enten samtalepodcasts eller ”Bikestagrams”.

Ekstra konkurrencer kun for udskolingen

Kan klassen klare årets 10-km challenge, finde på årets bedste holdnavn eller lave det vildeste cykelkunstværk? I år kan udskolingseleverne være med i fem ekstra konkurrencer kun for udskolingen.

Ekstra konkurrencer KUN for udskolingen

Årets holdnavne

Vi kårer de 3 klasser med de sjoveste holdnavne og byder på lækre snacks fra Coop 365 Økologi.

10-km challenge

Vi trækker 3 vindere blandt alle klasser, hvor hver elev har cyklet mindst 10 km på én dag i løbet af kampagnen. Vi køler vinderne af med is til hele klassen.

Min cykelvej

Hvad er det flotteste, du har set på din cykeltur? Vi kårer de tre bedste fotos og præmierer de vindende elever med et gavekort til Zalando på 500 kr.

Alle på 2-hjul challenge

Vi trækker 3 vindere blandt de klasser, hvor alle elever har været i sadlen på én og samme dag, og kvitterer med en Cocio til alle elever i klassen.

Årets cykelkunstværk

Alle elever i klassen med det flotteste cykelkunstværk kan shoppe i Normal for 150 kr.

Se også

Om

Kampagnen kort

Alle Børn Cykler er landets største børnemotionskampagne, hvor typisk over 100.000 skole-elever på klassebasis dyster om at cykle flest dage til skole og fritidsaktiviteter.

Læs mere

Til lærere

FAQ

Hvor, hvordan, hvornår og hvis nu? Få svar på hyppigt stillede spørgsmål om Alle Børn Cykler.

Læs mere