Nyt til udskolingsklasserne:

Sæt unges cykelvaner til debat

I Cyklistforbundet vil vi gerne skabe større bevidsthed hos udskolingseleverne om den positive rolle, som cyklen kan spille for dem selv og for vores samfund- både nu og her og i fremtiden. I år tilbyder vi derfor i Alle Børn Cykler en skræddersyet indsats til 7.-10. klasserne med tre forskellige elementer, som I frit kan vælge til og fra, som I lyster.

Få en forsmag på udskolingskampagnen i videoen her, og skriv allerede nu Alle Børn Cykler ind i årsplanen den 4.-17. september 2023. Tilmeldingen åbner den 1. maj.

Nyt til udskolingen

I kan frit vælge imellem og kombinere årets tre aktiviteter, som I har lyst:

Cykeldysten

I to uger samler eleverne point til klassen ved at cykle så mange dage som muligt. I år sætter vi også en ekstra hovedpræmie på spil, som kun udtrækkes blandt udskolingsklasserne. Den heldige vinderklasse får et gavekort på 3.000 kr. til indkøb til brag af en klassefest.

Nyt debatforløb til faget dansk

Sæt unges cykelvaner til debat med to helt nye danskfaglige forløb, der er udviklet efter Fælles Mål. Over 12 timer lærer eleverne at diskutere og debattere, arbejde med argumentationsmodel, appelformer og sproglige virkemidler og fremstille enten samtalepodcasts eller ”Bikestagrams”.

Læs mere om Backseat Generation?

Læs mere om #Bikestagram

Særkonkurrencer kun for udskolingen

I år kan udskolingseleverne være med i en række særkonkurrencer. Vinderne udtrækkes kun blandt de deltagende udskolingsklasser - så der er langt større chance for at vinde.

Se også

Om

Kampagnen kort

Alle Børn Cykler er landets største børnemotionskampagne, hvor typisk over 100.000 skole-elever på klassebasis dyster om at cykle flest dage til skole og fritidsaktiviteter.

Læs mere

Til lærere

FAQ

Hvor, hvordan, hvornår og hvis nu? Få svar på hyppigt stillede spørgsmål om Alle Børn Cykler.

Læs mere

Om

Præmier i Alle Børn Cykler

Alle Børn Cykler-hovedpræmien er en lækker mountainbike fra Principia til alle elever i vinderklassen og deres lærer. Men der er mange flere præmier i puljen.

Se præmierne