Principia i Skolen

Bestil et klassesæt af mountainbikes, kom afsted på to dages MTB-kursus på Danmarks bedste MTB-kursussted og giv dine elever en god og sjov måde at samles om en fysisk aktivitet på.

Årets hovedpræmie i Alle Børn Cykler er lækre mountainbikes sponsoreret af HF Christiansen til alle børn og klasselæreren i vinderklassen. HF Christiansen tilbyder med 'Principia i Skolen' et klassesæt af mountainbikes sammen med en pakkeløsning til mere fysisk aktivitet.

HF Christiansen skræddersyer en pakke efter din skoles behov. Den kan eksempelvis bestå af:

  • 18 mountainbikes til eleverne og 2 mountainbikes til lærerne.

  • Serviceaftale med cykelhandler (udføres på skolen).

  • 2 dages uddannelse af lærerne på Slette Strand - Danmarks bedste MTB-kursussted.

Principia i Skolen er en inkluderende og sjov måde at samles om en fysisk aktivitet, som gør det muligt for jer at tage på klasseudflugter - og dermed tilrettelægge en anderledes og inspirerende undervisning. Principia i Skolen kan også fungere som et supplement til idrætsundervisningen samt inddrages i matematik eller naturfagsundervisningen.

Lyder det som noget for din skole?

Skriv til Henrik Christiansen på hec@hfchristiansen.com eller ring på tlf.: +45 89 14 14 38.

Sammen finder vi den bedste løsning til din skole.

Læs mere

Elever på Vestervangskolen i Randers cyklede sig til færdigheder med et mountainbikes-klassesæt | Principia i Skolen

Læs også

Om

Præmier i Alle Børn Cykler

Alle Børn Cykler-hovedpræmien er en lækker mountainbike fra MBK eller Centurion til alle børn i vinderklassen og deres lærer. Men der kan vindes meget mere.

Se præmierne

Til lærere

Tillykke til Bertil - Årets Børnecyklist 2021

Det er ikke kun voksne, der kan være gode rollemodeller for børn. Det kan kammerater også. 10-årige Bertil Emil Vester Mortensen fra Ørbæk på Fyn blev Årets Børnecyklist 2021.

Læs mere

Til forældre

Forældrehjørnet

Hjælp dit barn med at blive en sej børnecyklist. Så er det måske dit barn, der vinder Alle Børn Cyklers hovedpræmie: En toplækker mountainbike.

Læs mere