Særligt til udskolingsklasserne:

Sæt unges cykelvaner til debat

Vidste du, at 1/3 af elever i udskolingen cykler hver dag, men at 1/3 til gengæld ALDRIG cykler? Det vil Cyklistforbundet gerne ændre på. Derfor tilbyder vi i årets Alle Børn Cykler en skræddersyet indsats til 7.-10. klasserne.

Du kan frit sammensætte din klasses kampagneforløb ud fra årets tre aktiviteter. I kan vælge imellem to spændende debatforløb til faget dansk, den traditionelle 'Cykeldyst' på tværs af alle klassetrin og tre særkonkurrencer KUN for udskolingen, nemlig 'KM-challenge', 'Fup og fakta' og 'Årets holdnavn', med attraktive præmier og større vinderchancer! Se mere nedenfor.

Særligt til udskolingen

I år sætter vi de unges egne cykelvaner til debat og tager nye metoder i brug for at lokke eleverne ud på cyklerne.

I kan frit vælge imellem og kombinere årets aktiviteter, som I har lyst.

Cykeldyst med KM-challenge

I to uger samler eleverne point til klassen ved at cykle så meget som muligt. Som noget helt nyt kan eleverne i udskolingen også tælle kilometer og vinde et gavekort på 3.000 kr. til Coop 365 til den fedeste klassefest. Jo flere kilometer eleverne cykler, jo større chance for at vinde.

Debatforløb til faget dansk

Prøv det nye undervisningsmateriale til faget dansk, hvor I skal sætte elevernes egne cykelvaner til debat.

Over 12 timer lærer eleverne at diskutere og debattere, arbejde med argumentationsmodel, appelformer og sproglige virkemidler og fremstille enten samtalepodcasts eller ”Bikestagrams”.

Ekstra konkurrencer kun for udskolingen

Der er ekstra mange vinderchancer i særkonkurrencerne for udskolingen i år.

  • 5 klasser kan vinde lækre snacks fra Coop 365 Økologi i Årets holdnavn.
  • 5 elever kan vinde et gavekort på 500 kr. til Zalando i årets Fup eller fakta quiz.
Jeg synes cykling sjovt. OG så kan jeg også sove længere, for jeg kan komme hurtigere i skole, når jeg cykler.Sahil, udskolingselev

Se også

Til lærere

Derfor skal I være med

Med Alle Børn Cykler leverer vi redskaberne, så lærerne på alle klassetrin nemt kan arbejde med cykling og i øvrigt få nogle friskere og mere læringsparate elever ind ad døren om morgenen.

Læs mere

Til lærere

Præmier i Alle Børn Cykler

Der er masser af præmier på spil i Alle Børn Cykler, og hovedpræmien er en lækker mountainbike fra Principia eller MBK til alle elever i vinderklassen og deres lærer.

Se præmierne

Til lærere

FAQ

Hvor, hvordan, hvornår og hvis nu? Få svar på hyppigt stillede spørgsmål om Alle Børn Cykler.

Læs mere